Site icon ALL-YOUTH

Vallataan verkkokeskustelu -hackathon

Otetaan verkkokeskustelu haltuun. Suomi 3.0 – Kaikki nuoret kestävää hyvinvointia rakentamassa -konferenssissamme järjestetään Vallataan verkkokeskustelu -hackathon 23.11. kello 15-16, jossa sekä konferenssiväki että ketkä tahansa innokkaat kommentoivat kestävän kehityksen seurantakoreja

Syrjäytyminen ja yhteiskunnallinen osallisuus
Resurssiviisas talous ja hiilineutraali yhteiskunta

Kommentointi voi tapahtua joko konferenssiohjelmaan merkittynä ajankohtana tai aiemmin samalla viikolla. Kommentoitavaksi voi valita yhden tai useamman korin. Sana on vapaa!

Kommentointimahdollisuus löytyy ylläolevien linkkien takaa. Kommentoida voi joko rekisteröityneenä käyttäjänä tai ”vierailijana” ilman kirjautumista joko omalla nimellä tai nimimerkillä.

Osallistua voi milloin tahansa ensi viikon aikana. Tämä on hyvä tapa tehdä nuorten ajatukset näkyviksi – näitä lukee nyt iso kasa tutkijoita, virkamiehiä ja päättäjiä ja ne otetaan vakavasti.

Nuorten luottamus yhteiskuntaan ja tulevaisuuteen on heikko. Nuorisobarometrin mukaan 55 prosenttia nuorista suhtautuu luottavaisesti yhteiskunnan tulevaisuuteen. Valtio seuraa tätä kehittymistä tulevina vuosina.
Nuorilta tarvitaan ajatuksia siitä, kuinka he suhtautuvat yhteiskunnan tulevaisuuteen ja mitkä asiat vaikuttavat heidän näkemyksiinsä? Miten heidän luottamustaan yhteiskuntaan voisi vahvistaa?

Vuonna 2016 Suomen kasvihuonepäästöt kasvoivat 6 prosenttia. Mitä mieltä nuoret ovat tästä? Kuinka päästöjä voisi saada kuriin paremmin? Mitä nuoret kenties jo tekevät itse ilmastoasioihin liittyen? Mitä valtio voisi nykyistä paremmin ottaa huomioon ilmastotoimissaan.

Nyt vain kourallinen ihmisiä keskustelee näistä kestävän kehityksen mittareista. Vallataan verkkokeskustelu. Näytetään, että asia kiinnostaa ja meillä on paljon näkemyksiä! Jokaisen ajatus on tärkeä!

Hackathonimme loppuu, mutta seuranta jatkuu, joten näissä meidän valitsemissamme ja muissakin seurantakoreissa saa ja kannattaa kommentoida myös myöhemmin.

Lisätiedot: vuorovaikuttaja Pasi Huttunen
(050 3460798, pasi.huttunen@uef.fi)

#KaikkiNuoret #AllYouthSTN

Jaa sosiaalisessa mediassa. Dela i sociala medier. Share in social media.
Exit mobile version