Site icon ALL-YOUTH

Haku bio- ja kiertotalouden mentorointiohjelmaan

4H järjestää yhdessä ALL-YOUTH-tutkimushankkeen kanssa mentorointitilaisuuden, jossa bio- ja kiertotalousalojen toimijat ja nuoret kohtaavat. Tilaisuus on Itä-Suomen yliopistolla 24.9.2019. Paikalle kuulemaan voi saapua matalalla kynnyksellä ja vaikka kaverin kanssa. Ilmoittautuminen on auki 18.9.2019 saakka. Ilmoittautuminen linkin takaa löytyvällä lomakkeella: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/23238/lomake.html

Mentorointiohjelmamme pyrkii kaventamaan kuilua bio- ja kiertotalousalojen ja työelämäpolkuaan hakevan nuoren välillä. Nuorten omien taitojen, arvojen ja kiinnostuksen kohteiden tuomista esiin painotetaan mallissa erityisesti.

Mentoreina on joukko vapaaehtoisia bio- ja kiertotalouteen kytkeytyvien alojen ammattilaisia. Kyse on luottamuksellisesta, kaksi kuukautta kestävästä mentoroinnista, joka parhaimmillaan on antoisa oppimiskokemus molemmille osapuolille. Tapaamiskerrat ja -tavat mentori ja nuori sopivat keskenään. Alussa laaditaan mentorointisopimus, jossa määritellään tavoitteet ja käytännöt.

Lisätietoja:
Tutkijatohtori Nina Tokola
nina.tokola@uef.fi
050 303 1909

ALL-YOUTH -tutkimushanke kehittää mentorointimallia Suomen Punaisen Ristin toteuttaman mallin pohjalta yhteistyössä muiden muassa 4H:n, Ohjaamo Joensuun ja Metsäkeskuksen kanssa. ALL-YOUTH tutkii nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen kykyjä ja esteitä sekä nuorten käsityksiä kestävästä kehityksestä ja hyvinvoinnista. Tutkimushankkeen toteuttavat yhteistyössä Helsingin yliopisto, Tampereen yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto. Hankkeen rahoittaa Suomen Akatemian yhteydessä toimiva Strategisen Tutkimuksen Neuvosto (STN).

Jaa sosiaalisessa mediassa. Dela i sociala medier. Share in social media.
Exit mobile version